Bodymind Pulsering™

Bodymind Pulsering™ foregår ved, at man ”pulserer” eller rokker kroppen. Bevægelserne understøtter kroppens selvhelbredende egenskaber. Pulsering giver stort velvære og afspænding. Man beholder tøjet på, hvilket kan gøre det nemmere at slappe helt af. 

Undervejs bliver man mere bevidst om krop og psyke, og erfarer at der findes flere muligheder for udfoldelse, end vi plejer at bruge. Det åbner op for, at kroppen kan blive endnu mere levende og sund. Ofte kan forskellige fysiske problemer lindres.

Mennesket danner elektromagnetiske frekvensbølger, som svinger med forskellig hastighed forskellige steder i kroppen. I Bodymind Pulsering™ understøttes og stimuleres disse svingninger. 

Hvis man forestiller sig en krop med kronisk opspændte muskelområder – eller deciderede brud, hvor muskelfibre og nervebaner er revet over, kan man næsten forestille sig, hvor svært det må være for bølgerne at løbe igennem kropssystemet. Pulsering hjælper kroppen til at genetablere sine ”forbindelseslinier”, så der igen kommer flow. 

Vi kender alle sammen følelsen af flow. Jeg tror de fleste kan nikke genkendende til, hvordan musik kan ændre vores sindstilstand på ganske kort tid. Det har at gøre med det der sker, når en lydfrekvens rammer os/ vores øre og aktiverer en allerede eksisterende svingning i os. I musikkens verden hedder det resonans eller samklang. 

Ligesom lyd og musik er Bodymind Pulsering™ svingninger med forskellige frekvenser, som går ind i kropssystemet og aktiverer rytmer, kroppen allerede kender. Lidt filosofisk kan man kalde det for kroppens selvhelbredende egenskab. Som terapeut lytter jeg efter, hvor frekvensbølgerne er gået i stå, med det formål at støtte kropssystemet i at finde vej og genetablere dets harmoniserede organisering (homeostase-princippet).

En behandling varer max 1 time og koster 800 kr. Hvis du er studerende, på sygedagpenge, er arbejdsløs, pensionist eller uden egen indtægt, reduceres prisen til 550 kr.